Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépészmérnök tevékenységet folytató cégek képes leírás - Mérnök.tlap.hu
részletek »

Gépészmérnök tevékenységet folytató cégek - Mérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mernok.tlap.hu » Gépészmérnök tevékenységet folytató cégek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bánki-Sós

Bánki-Sós

Cégünk 2002-ben alakult, és a mai napig ipari automatizálási és hajtástechnikai elemek forgalmazásával, hajtástervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Munkatársaink segítségével az ezen területeken felmerülő szakmai és konstrukciós problémákat a legoptimálisabb módon oldhatja meg. Ezt széles termékskálánk, valamint több éves műszaki tapasztalatunk teszi lehetővé. Célunk a gyors és pontos ajánlatadás illetve a megrendelések szállítási határidejének betartása , ezáltal biztosítani partnereink magas szintű kiszolgálását. Főbb termékeink : tengelykapcsoló , görgőslánc , lánckerék , ékszíjtárcsa , ékszíj , fogasszíjtárcsa , fogasszíj , fogaskerék , fogasléc , kúpkerék , hajtómű , villanymotor , kardáncsukló , kardántengely , trapézmenetes orsó , trapézanya , nyomatékhatároló , golyósorsó , golyósanya , munkahenger Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan kérdése merül fel, vagy termékeink között nem találta meg pontosan a keresett típust , kérem vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön, vagy kérjen közvetlenül ajánlatot az ajánlatkérés menüpontban.

CADesigner Kft

CADesigner Kft

Cégünk akik főként gépészmérnökökből állnak, több multinacionális partnernek dolgozva egyre jobban fejlődött a géptervezés és kivitelezés területén. Gépek, gyártósoron, gépalkatrészek tervezésével foglalkozunk. A tervekhez műszaki dokumentációt mellékelünk és olyan 3D-s látvány tervet, amely modellezni a gép összeszerelését és mozgását is akár. Használatba lévő elavult gépet is újjá tudunk varázsolni és fejleszteni a mai kor igényeinek megfelelően. Terveink segítségével gépe teljesítményét optimalizálni tudjuk. Tekintse meg referenciamunkáinkat a weboldalon és vegye igénybe ön is szolgáltatásainkat.

Cadterv Kft.

Cadterv Kft.

A CAD-Terv Mérnöki Kft. 1997 óta kínál Önöknek professzionális szolgáltatásokat a hazai CAD/CAM/CAE piacon. A több éves tervezői tapasztalat, szervezetünk rugalmassága, megbízhatóságunk, a határidők pontos tartása és a hatékony kommunikáció a kulcsa szolgáltatásaink sikerének és a folyamatos növekedésünknek. Fő profilunk a CATIA tervezőrendszer forgalmazása, másik fő tevékenységünk során a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat (géptervezés, terméktervezés, szerszámtervezés, stb.). A területen jelentkező konstrukciós feladatok teljes körű lebonyolítását (tervezéstől a prototípus gyártásig) végezzük.

Gépész Tuning

Gépész Tuning

2004-ben alapítottuk cégünket Budapesten, azóta nagy tapasztalatot szereztünk egyedi és CNC sorozatgyártásban. A megrendelők igényeit rugalmasan kielégítjük (anyagbeszerzéstől a szállításig) hagyományos és CNC megmunkáló gépeinken, hegesztő aparátainkon, nagy pontossággal, megfelelő minőségben. Egyedi gyártáson belül külön foglalkozunk autóalkatrészekkel, nyomtávszélesítőkkel, tőcsavarokkal és fékcsövekkel, melyeket főként tuningolási célokra használnak fel. Acél, alumínium, színesfém és műanyag megmunkáláshoz rendelkezünk megfelelő szerszámkészlettel, így rövid időn belül tudjuk vállalni alkatrészek legyártását CNC és hagyományos forgácsológépeken (esztergagép, marógép, fúrógép, sík és palástköszörű) egyaránt. Forduljon hozzánk bizalommal gépek, alkatrészek felújítása, és újragyártása esetén is.

Gyémánt-Net

Gyémánt-Net

Cégünk sikeres beszállító a vegyipar és a gyógyszeripar területén. Fő tevékenységei felölelik vegyipari készülék- és tartálygyártást, a technológiai cső- és gépszerelést, valamint az ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységeket. Internetoldalunk tájékoztató anyagából megismerhetik cégünket, az általunk nyújtott szolgáltatásokat, illetve termékeinket.

Hikev

Hikev

A HIKEV Mérnökiroda 1994-ben alakult, magyar tulajdonú és telephelyű szakcég. Mérnöki végzetségünkre és hidraulikus ismereteinkre alapozva berendezések kiegészítő tervezésével, rekonstrukciós átalakításával és új építésű rendszerek, tápegységek kivitelezésével foglalkoztunk. Kialakítottuk a cégünkre mai is jellemző moduláris tápegység építésünket, megjelenésünket. A feladatok megoldásánál a mai napig a mérnöki előkészítés, tervezés - tapasztalat, kivitelezési felügyelet, próba, beüzemelés, ismételhetőség, minőség, javíthatóság elveket tartjuk építési és kivitelezési szervizelés alapkövetelménynek.

HungaroMind

HungaroMind

Műszaki tervezés alatt mi egy adott műszaki részfeladat megoldására gondolunk. Ezek a feladatok gyakran 2D-s 3D-s gyártási dokumentációk elkészítését vagy "reverse engineering" feladatok elvégzését jelentik. "Reverse engineering" alatt egy fizikailag meglévő termék vagy alkatrész pontos gyártási dokumentációjának elkészítését értjük. Tipp: Gyakran javasolt a fokozatosság betartása. Egy kisebb volumenű gyors lefolyású, pontosan definiált szakmai feladat hiteles képet ad a Megbízónak egy ismeretlen tervezőiroda munkájáról, ezért célszerű lehet először egy ilyen jellegű közös munkában gondolkodni, meggyőződni a szakmai tudásról és utána továbblépni a komplexebb megbízások felé.

Kassai Form Szerszámgyártó

Kassai Form Szerszámgyártó

Családi vállalkozásunkat az 1990-es évek elején alapítottuk meg, az addigi szakmai tapasztalatokra támaszkodva. Az indulás éveinek nehézségei után a bérelt épületrészt megvásároltuk, átépítettük így a jelenlegi állapotában már 650 m2 -es korszerű üzem és irodaeggyüttesben tevékenykedünk. Fő profilunk a hőre lágyuló műanyag termékek szerszámainak készítése. Kitartó és magasan jó minőségű munkánk eredményeként nemcsak a hazai kis-közép és multinacionális vállalkozások hanem külföldi megrendelőink bizalmát is kiérdemeltük!

Mo-Mechatronika

Mo-Mechatronika

Mochnács Mihály vagyok, a cég ügyvezetője. A felsőoktatásban és szakképzésben eltöltött 13 évet követően indítottuk ezt a vállalkozást, amiben az eredeti és legkedveltebb végzettségeimnek megfelelő tevékenységbe fogtam. Ugyan ezt megelőzően is volt módom fejlesztői, kutatás-fejlesztési tevékenységben részt vennem, de e cég keretei között van lehetőségem ezt főtevékenységként végezni, amit rendkívül élvezek. Számomra nagyon fontos, hogy mások számára hasznosat alkothassak. Ebben nem vagyok egyedül, cégünknél kollégáim is ebben a szellemben tevékenykednek.

Hirdetés
Schaller

Schaller

A Schaller Kft-t 1993 októberében alapítottuk meg. A megalakulás előtti időszak 1988-ra vezethető vissza, amikor mellékállásban egyéni vállalkozásba kezdtem. Mivel főállásban forgácsolással foglalkoztam, kellő szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeztem ehhez. 1993-ban szerkezetváltozás és kisebb bővítés után megalapítottuk a Schaller Kft-t, melynek fő tevékenységi köre kezdetben gépi forgácsolás, fémmegmunkálás és szerszámkészítés volt. Családi vállalkozásként indultunk két tulajdonossal és két alkalmazottal. Az első évben fő profilunk az esztergálás volt. A következő évben épült ki fokozatosan megrendelői körünk fővárosi, észak-magyarországi és nyugat-európai cégekkel. Ekkorra már bebizonyosodott, hogy törekednünk kell arra, hogy a termékeket teljes egészében saját kapacitással tudjuk legyártani. Ezután folyamatos beruházásokkal teljes gyártósort tudtunk kialakítani a darabolás, esztergálás, marás, vésés, fúrás, sík- és furatköszörülés, CNC megmunkálás, valamint az alkatrészek hegesztése és az összeszerelés munkafázisai számára.

SG Engineering Hungary

SG Engineering Hungary

Cégünk 2004-ben alakult, 100 %-ban magyar magántulajdonban van. Az elődcég könnyűipari gépgyártási tevékenységének megtartása mellett, az SG Engineering Hungary Kft. - a hazai és nemzetközi piaci változásokhoz igazodva - általános gép és berendezésgyártó, valamint forgácsoló tevékenységet folytat. Társaságunk fő erősségei a mérnöki tervezés, és az ehhez kapcsolódó tanácsadás. Egyik fő profilunk az egyedi, megrendelői igényeknek mindenben megfelelő célgépek tervezése, kivitelezése. Másik fő profilunk a forgácsolással gyártott egyedi, kis és középszériás alkatrészek gyártása.

Tomo-Vill

Tomo-Vill

A Tomo-Vill Kft. 1994-ben alakult át végleges formájába, előtte, mint egyéni vállakozás működött. Nemsokkal ezután a már meglévő közel száz négyzetméteres műhely és szociális helyiségekhez egy újabb épületrész készült el, melyben helyet kapott a műhelyhelykapacitás bővítésén túl egy villamossági szaküzlet is a hozzá tartozó raktárral, valamint egy kábelraktár. Eközben eszközkészletünk és raktárkészletünk is folyamatosan bővült, fejlődött. Ennek köszönhetően a villamos iparban felmerülő munkákra gyorsan és precízen tudunk reagálni. A munkánkhoz kapcsolódó kisebb gépészeti feladatok teljesítése érdekében forgácsoló műhelyt is kialakítottunk, melyben eszterga és marógép segíti munkánkat. Kiskereskedelmi üzletünket az amúgy is meglévő raktárkészletünkre alapozzuk. Vevőinknek szaktanácsadást is biztosítunk, hogy készülékeiket biztonságosan tudják üzemeltetni.

Tuti menü