Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mérnök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Mérnök képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mernok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 115 db
3 Eng

3 Eng

A 3 Eng Mérnöki Iroda Kft. 2008. októberében alakult. Cégünk teljes egészében magyar magánszemély birtokában van. A vállalkozás vezetője és munkatársai több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek, melyeket nagy múltú multinacionális vállalatoknál szereztek. Az ügyvezetés és a műszakiak meghatározó része a MONDI Szolnok Zrt.-ből vált ki, akik a projekt management területén több mint 10 éves szakmai és vezetési tapasztalattal rendelkeznek. Célunk, hogy tevékenységünket vevőink megelégedettségére folytathassuk, valamint hogy a mi és partnereink sikerei hozzájáruljanak a fejlett műszaki- és gazdasági környezet és kultúra terjedéséhez és további fejlődéséhez.

9 évesen diplomázott a világ legfiatalabb mérnöke

9 évesen diplomázott a világ legfiatalabb mérnöke

A kilencéves macedón kisfiú, Marko Csalaszan átvette rendszermérnöki diplomáját Ljubljanában a Microsoft szlovén főmenedzserétől, Matej Potokartól, ezzel a világ legfiatalabb informatikus szakértője lett. A csodagyerek, akit a macedón, a horvát, a szlovén és az amerikai média is a számítógép Mozartjának titulál, négyéves korában már tökéletesen beszélt angolul - írja a blogger. A cnet.com amerikai internetes portálnak elmondta, hogy - bár naponta 4-10 órát dolgozik számítógépén - nem szereti a számítógépes játékokat, szabadidejében inkább a barátaival focizik.

AB Energetika Info Bt.

AB Energetika Info Bt.

Ingatlan vásárlás előtt áll? Bérbe adná lakását? Akkor Önnek is szüksége van ingatlana energetikai tanúsítványára! Ha fontos, hogy jó besorolást kapjon az ingatlan piacon, vagy csak tisztában szeretne lenni az adott épület hiányosságaival, akkor a legjobb helyen jár! Rövidebb felmérésünket követően garantáltan tudni fogja, hogy mit kell módosítania az ingatlanban. Az energia tanúsítvány ára eltérő lehet családi házak, társasházi lakások esetében. A kiszabott díjakról és a tanúsítványról érdeklődjön weboldalunkon!

Active System Hungary

Active System Hungary

Active System Hungary Kft.azzal az elsődleges céllal jött létre, hogy a XXI. századi társadalmat érintő energiaproblémákra kínáljon megnyugtató megoldásokat. Többek között olyan általánossá vált energia- és ivóvízproblémákra nyújtunk megoldásokat, mint például az emelkedő gázárak, a károsanyag- kibocsájtás vagy a kemény víz okozta hatások. Termékeink magyar fejlesztések eredményei. Fontosnak tartjuk, hogy a magyar szellemi munka és a különböző területeken elvégzett kísérleti és kutatói tevékenység gyümölcse elsősorban hozzánk, magyarokhoz jusson el, és a hazai emberek, vállalatok tudják hasznukat élvezni. Biztosak vagyunk abban, hogy a több évtizedes rossz hagyományt megszakítva, lehet Magyarországon kamatoztatni tudásunkat, és megnyugtatóeredményekkel alátámasztva aztán nemzetközi szinten is régi rangjára emelhetjük a magyar szellemi értékeket a fizika, kémia és biológia területén egyaránt.aranciát vállalunk, vásároljon kockázat nélkül!

Ádám Dénes erdészeti szakértő

Ádám Dénes erdészeti szakértő

Erdeink adás-vétele jelenleg az adó és a vevő alkujától függ. Általában egyik fél sem veszi figyelembe az erdő valódi értékét. Az erdő valódi értékét mind a termőtalaj, mind a rajt lévő faállomány befolyásolja. A talaj értékét a talaj hosszú távú fatermelési képességével tudjuk leírni. A faállomány értéke pedig a kortól függően változik. Fiatal erdőkben nincs számottevő értékesíthető faanyag, így az érték a faállomány előállításának költségétől függ. Idősebb erdők esetén az érték a kitermelhető választékok hozamai és a rárakódott költségek különbségével képezhető.

Alt Expert Kft.

Alt Expert Kft.

A Tanúsítunk oldal forgalmazója az Alt Expert Kft., csapatuk hőkamerás felvételeket és energetikai tanúsítvány készítéssel foglalkoznak. A hőkamemára felvételeik segítségével pontosan megállatpítható az épületek szigetelési porblémáit. Az Alt Expert Kft. kedvező árarok készít hőtérképet, megrendeléstől számított 24 órán belül elkészítik, valamint épületenergetikai minőségtanúsítást is készítenek. Az Alt Expert Kft. székhelye Diósdon a Homokbánya utcában található, de a tanusitunk.hu weboldalon online kapcsolat felvétel is lehetséges.

Aqua Vill Ménöki Iroda

Aqua Vill Ménöki Iroda

Fő tevékenységeink az Erősáramú villamosmérnöki tevékenység, üzemviteli szaktanácsadás, oktatás, kivitelezés. Szakértőink a legbonyolultabb problémára is találnak megoldást minden villamos energiával kapcsolatos kérdésben cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Atlas Innoglobe

Atlas Innoglobe

Fűtőolaj, dizelolaj, benzin, repülőbenzin és más a talajvízre veszélyes folyadékok tárolására szolgáló álló és fekvötartályok kilyukadásvédő bevonata, elektromos figyelőrendszerrel, a megfelelő ellenállósági vizsgálattal. Kilyukadásvédelem top a : A top a rendszer egy műgyanta alapú kilyukadásvédö szisztéma elektromos figyeléssel. A PCT szabadalomra bejelentett eljárás szerint a meglévö tartály belülről egy elektromos fóliabélelést kap. A kilyukadásvédö rétegek elektromos értékei egy riasztóműszerrel állandó megfigyelés alatt állnak. A külső vagy belső fal kilyukadása esetén az elktromos értékek megváltoznak és a riasztóműszer fény és hangjelzéssel (opció telefonhivás) azonnal riaszt.

Axis

Axis

Az AXIS Mérnöki és Gazdasági Tanácsadó Kft. fő tevékenysége folyadékgyűrűs vákuumszivattyúk (vízgyűrűs vákuumszivattyú) és kompresszorok, száraz vákuumszivattyúk, fúvók (oldalcsatornás fúvó /légkompresszor, légsűrítő/, roots fúvó, centrifugál fúvó, légkefe / légkés, központi vákuumrendszerek) ill. vákuumos szennyvízelvezető rendszerek forgalmazása, valamint vákuumrendszerek területén szaktanácsadás és tervezés. Forgalmazunk továbbá lég- és olajszűrőket, szeparátorokat kompresszorok és vákuumszivattyúk karbantartásához.

Hirdetés
Balla Antal

Balla Antal

Földmérő és vízépítő mérnök, térképész, a XVIII. század második felének legkiválóbb magyar térképésze, a Duna-Tisza-csatorna első tervének készítője. Nemzetközi viszonylatban is jelentős közigazgatási, vízrajzi és hajózási térképeket alkotott.

Bánki-Sós

Bánki-Sós

Cégünk 2002-ben alakult, és a mai napig ipari automatizálási és hajtástechnikai elemek forgalmazásával, hajtástervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Munkatársaink segítségével az ezen területeken felmerülő szakmai és konstrukciós problémákat a legoptimálisabb módon oldhatja meg. Ezt széles termékskálánk, valamint több éves műszaki tapasztalatunk teszi lehetővé. Célunk a gyors és pontos ajánlatadás illetve a megrendelések szállítási határidejének betartása , ezáltal biztosítani partnereink magas szintű kiszolgálását. Főbb termékeink : tengelykapcsoló , görgőslánc , lánckerék , ékszíjtárcsa , ékszíj , fogasszíjtárcsa , fogasszíj , fogaskerék , fogasléc , kúpkerék , hajtómű , villanymotor , kardáncsukló , kardántengely , trapézmenetes orsó , trapézanya , nyomatékhatároló , golyósorsó , golyósanya , munkahenger Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan kérdése merül fel, vagy termékeink között nem találta meg pontosan a keresett típust , kérem vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön, vagy kérjen közvetlenül ajánlatot az ajánlatkérés menüpontban.

Barényi Béla

Barényi Béla

Magyar származású osztrák mérnök, feltaláló. Élete nagy részét az autók és a közlekedés biztonságának szentelte. Nevéhez fűződik többek között a gyűrődőzóna megalkotása, és a törésteszt bevezetése a gépjármű fejlesztések során.

Bejczy Antal

Bejczy Antal

1930-ban született Ercsi Sina-telepen. Gyermekkorát a mai Besnyő területén, Göböljáráson töltötte, ahol édesapja, Bejczy Jenő főintéző volt. Középiskoláit Kalocsán, a jezsuitáknál végezte. 1948-ban osztályelsőként ő mondta a ballagási beszédet, aminek demokratikus hangvétele miatt egy napra bevitték a rendőrségre. Egyetemre nem mehetett, gyárban helyezkedett el szakmunkásként. Később esti tagozaton beiratkozott a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karára. Érdekes és az akkori korra jellemző egy eset: - Amikor a professzor a debreceni egyetemre ment felvételizni, a kommunista párt részéről egy egykori Ercsiben szolgáló nyilas volt a felvételi bizottságban... Nem vették föl. Egyetemi felvételt végül úgy nyert, hogy a gyári párttitkár - aki korábban apján keresztül ismerte a Bejczy-családot és tudta keresztény elhivatottságukat - kérte, szerezzen neki gyermekei mellé 'valami kirúgott apácát'. 'Szerzett'. Ennek fejében ő elintézte, hogy a kiváló felkészültségű fiatalember bekerüljön az egyetemre.

Belsőépítész Budapesten - országosan

Belsőépítész Budapesten - országosan

Az építész tervező egységet teremt - ezért fontos, hogy képes legyen egyszerre látni egy építész és egy belsőépítész szemével. Munkáim során - amelyek Budapest mellett több nagyvárosban, például Londonban, Bécsben és Sydneyben is láthatóak - mindig arra törekszem, hogy összhangba hozzam a természetes és az épített környezetet egymással mindvégig szem előtt tartva az építészet, a belsőépítészet, valamint a kert- és tájtervezés szempontjait. A végeredmény ezáltal képes kiemelkedni az átlagból. Hívjon bizalommal.

Biró Statika Kft

Biró Statika Kft

Mérnöki Iroda egyaránt foglalkozik lakóházak, ipari- és mezőgazdasági épületek statikai tervezésével, áttervezésével, rekonstrukciókkal, valamint épületek kivitelezésének felelős műszaki vezetésével. A Mérnöki Iroda szoros kapcsolatban van építész, épületgépész valamint belső építész, szerkesztő kollégákkal, ezért bármilyen építési munka komplex vagy résztervezése ügyében közvetlenül lehet hozzá fordulni. Mérnöki Iroda vállalja ipar- mezőgazdasági épületek és lakó- vagy családi házak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését, legyen az acél, vasbeton, vagy fa szerkezetből.

Boór Attila

Boór Attila

A geodézia vagy földméréstan, a Föld alakjának és méreteinek meghatározásával, valamint a Föld felszínén levő természetes alakzatok és mesterséges objektumok alakjelző pontjainak meghatározásával foglalkozó tudomány. A geodézia görög eredetű szóösszetétel, szó szerinti fordítása: földosztás. Ez a fordítás azonban nem fedi az említett tevékenység fogalmát, így a földosztásnál tágabb értelemben használják világszerte. Ugyanez mondható el a gyakran használt földméréstan szavunkra is. A geodézia az élet sok területén nélkülözhetetlen; a földbirtok- és országhatárok, valamint az épületek alapjainak kitűzése, a térképek készítéséhez szükséges terepfelmérések elvégzése, de a földrajzi helymeghatározás és a navigáció is a földméréstan feladata. A geodézia és a térképészet rendkívül szorosan kapcsolódik egymáshoz, mivel a térkép nem más, mint a földmérők által meghatározott pontok helyzetének grafikus ábrázolása, esetenként kiegészítve a rendeltetésének megfelelő tematikus információkkal (turista-, autós-, topográfiai- stb. térképek).

CADesigner Kft

CADesigner Kft

Cégünk akik főként gépészmérnökökből állnak, több multinacionális partnernek dolgozva egyre jobban fejlődött a géptervezés és kivitelezés területén. Gépek, gyártósoron, gépalkatrészek tervezésével foglalkozunk. A tervekhez műszaki dokumentációt mellékelünk és olyan 3D-s látvány tervet, amely modellezni a gép összeszerelését és mozgását is akár. Használatba lévő elavult gépet is újjá tudunk varázsolni és fejleszteni a mai kor igényeinek megfelelően. Terveink segítségével gépe teljesítményét optimalizálni tudjuk. Tekintse meg referenciamunkáinkat a weboldalon és vegye igénybe ön is szolgáltatásainkat.

Tuti menü