Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mérnök - Energetikai tevékenységet folytató cégek képes leírás - Mérnök.tlap.hu
részletek »

Mérnök - Energetikai tevékenységet folytató cégek - Mérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mernok.tlap.hu » Mérnök - Energetikai tevékenységet folytató cégek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Active System Hungary

Active System Hungary

Active System Hungary Kft.azzal az elsődleges céllal jött létre, hogy a XXI. századi társadalmat érintő energiaproblémákra kínáljon megnyugtató megoldásokat. Többek között olyan általánossá vált energia- és ivóvízproblémákra nyújtunk megoldásokat, mint például az emelkedő gázárak, a károsanyag- kibocsájtás vagy a kemény víz okozta hatások. Termékeink magyar fejlesztések eredményei. Fontosnak tartjuk, hogy a magyar szellemi munka és a különböző területeken elvégzett kísérleti és kutatói tevékenység gyümölcse elsősorban hozzánk, magyarokhoz jusson el, és a hazai emberek, vállalatok tudják hasznukat élvezni. Biztosak vagyunk abban, hogy a több évtizedes rossz hagyományt megszakítva, lehet Magyarországon kamatoztatni tudásunkat, és megnyugtatóeredményekkel alátámasztva aztán nemzetközi szinten is régi rangjára emelhetjük a magyar szellemi értékeket a fizika, kémia és biológia területén egyaránt.aranciát vállalunk, vásároljon kockázat nélkül!

Aqua Vill Ménöki Iroda

Aqua Vill Ménöki Iroda

Fő tevékenységeink az Erősáramú villamosmérnöki tevékenység, üzemviteli szaktanácsadás, oktatás, kivitelezés. Szakértőink a legbonyolultabb problémára is találnak megoldást minden villamos energiával kapcsolatos kérdésben cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Csombók Mihály - villamosmérnök magántervező

Csombók Mihály - villamosmérnök magántervező

A nevem Csombók Mihály, villamosmérnök tervezô a foglalkozásom és családommal Budapesten élek. A Pécsi Pollack Mihály Mûszaki Fôiskola Gépész karának Épületvillamosítási szakán folytatott tanulmányaimat követôen 1977-ben kaptam meg épületvillamosítási üzemmérnöki diplomámat. Azóta, mint villamos tervezômérnök már több munkakörben is dolgoztam, eközben folyamatosan fejlesztettem a villamosmérnöki munkához kapcsolódó szaktudásomat. A mondás szerint A jó pap is holtig tanul. , ami szerintem a villamosmérnök tervezôkre ugyanúgy érvényes, mivel a kor haladtával változó tervezôi kihívásokkal lépést kell tartani, a színvonalas villamosmérnöki tervezômunka érdekében.

Energetikai szakreferens mérnök

Energetikai szakreferens mérnök

2016 december 20-ától lépett érvénybe az energiahatékonysági törvény szakreferens alkalmazására vonatkozó rendelkezése, mely nem a vállalkozások nagyságát veszi figyelembe, hanem azok energiafogyasztását. Havi gyakoriságú és éves szintű beszámolók készíttetése kötelező a küszöbértéket elérő cégek részére. Honlapunkon közérthetően, példákkal illusztrálva értelmezzük az előírást, megvilágítjuk a referensi feladatkörök mibenlétét, az adatszolgáltatási szabályozásokat. Kérdéseit és árajánlatkérését is fogadjuk.

Energetikai tanúsítvány kiállítás

Energetikai tanúsítvány kiállítás

Energetikai tanúsítványok készítése, az Alba Otthon Kft.-től. Gyorsan és precízen dolgoznak, kedvező árakon. A náluk dolgozó szakemberek több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Az előírásoknak megfelelően, WinWatt programmal, végzik az energetikai tanúsítványok kiállítását. Az épületenergetika mellett ingatlan értékbecslést, lakóépületek tervezését, műszaki ellenőrzést és sok más egyéb szolgáltatást is nyújtanak. Cégük Székesfehérváron található, könnyedén megközelíthető helyen.

Energia és Elektro Bt.

Energia és Elektro Bt.

Vállaljuk panelházak, családi házak vagy társasházak épületenergetikai tanúsítványának kiállítását. Nálunk rendelhetsz Energetikai Tanúsítványt ON-LINE és tájékozódhatsz a jogszabályi háttéről. Az energetikai minőségtanúsítvány (lakás-zöldkártya vagy más néven energetikai zöldkártya készítés) az ingatlanok elválaszthatatlan része az adás-vételnél vagy bérleti szerződéseknél. Segítséget adunk mindenki számára, aki az energetikai minőségtanúsítvány fogalmával találkozik.

Épüetenergetikai tanúsítás - Gali András

Épüetenergetikai tanúsítás - Gali András

Épületek energetikai felmérését és a 7/2006 TNM. rendelet elősírásainak megfelelő számítások elkészítését vállaljuk kedvező feltételek mellett. A lakossági energiafelhasználás csökkentése az EU kiemelt célja. Az épületek minősítési rendszere immár minden tagországban kötelező. A dokumentum segítségével egyszerűen tájékozódhatunk az ingatlan energiafogyasztásáról. Igény szerint termográfiás hibafeltárást is végzünk, sok esetben ez a legmegfelelőbb vizsgálat az energetikai problémák feltárására.

Épületautomatika

Épületautomatika

Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően.Korszerű automatizálási megoldások a legújabb rendszerekkel. A piacon lévő épületautomatikai rendszerek közül nem csupán egy telepítésével foglalkozunk, az Önnek legmegfelelőbbet segítünk kiválasztani. Kényelmét szolgálja a távirányítású kapu és garázsajtó, video-kaputelefon, redőnyvezérlések. Energiatakarékos megoldás a fűtésvezérlés, kül-és beltéri világításvezérlés.

Fornax

Fornax

A cég, amely kezdetben a magyar tőzsdék kereskedelmi rendszereinek informatikai támogatását végezte, 1991 decemberében alakult részvénytársasággá. Akkor a Fornax Rt. Magyarországon az egyetlen hivatalos, valós idejű tőzsdei adatszolgáltató volt. A kilencvenes évek végére a Fornax meghatározó pozíciót szerzett a régió távközlési IT-piacán. Az egyedi szoftverfejlesztés vezető szerepét átvették a rendszer-integrációs és tanácsadás-jellegű szolgáltatások. Az Intracom 2000-ben többségi részesedést szerzett a vállalatban, így annak működése a tőzsdei befektetők számára is transzparenssé vált. Az ezredforduló után a Fornax jelentős nemzetközi jelenlétet épített ki elsősorban Horvátországban és más környező országokban, de a tanácsadói üzletágának köszönhetően Nyugat-Európában is sikereket könyvelhetett el. A Fornax termék- és szolgáltatásportfoliója majdnem teljes mértékben lefedi a távközlési, pénzintézeti, közmű- és ipari nagyvállalatok információtechnológiai igényeit. Mindemellett a Fornax őrzi vezető pozícióját a munkafolyamat- és munkaerőforrás-kezelési alkalmazások fejlesztésének területén. A vállalat 2003-ban ISO-tanúsítványt szerzett. 2005-től Zágrábban és Pozsonyban önálló gazdasági társaságként Fornax-képviselőiroda működik.

Hirdetés
Infoplan

Infoplan

Az Infoplan Kft. független mérnökiroda. Cégünk teljes egészében magyar magánszemélyek birtokában van. Ez biztosítja függetlenségünket, így megrendelőink számára bármely szállító termékeit tervezni tudjuk. Az Infoplan Kft. a villamosenergia iparág területén tevékenykedik. Megrendelői között a hazai áramszolgáltató vállalatok, a villamosenergia iparág területén jelenlévő multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, valamint közintézmények egyaránt megtalálhatók. Tevékenységi körünk elsősorban a nagy-, közép- és kisfeszültségű villamos alállomásokra és kapcsolóberendezésekre terjed ki, de ezen kívül sok más, az erősáramú technika területén végzett munkára is, egészen a közintézményi elosztórendszerekig. Eddigi működésünk során az ország minden részére végeztünk tervezési feladatot.

Konkoly és Kis

Konkoly és Kis

A Konkoly és Kis Mérnöki Iroda Kft. magyar állampolgárságú természetes személyek által 1990-ben alapított gazdasági társaság. Az évek során a tulajdonosok személye kisebb részben változott, de mindvégig, és jelenleg is a társaságnál főállásban közreműködő, magyar állampolgárságú természetes személyek a tulajdonosok.

Megvalósíthatósági tanulmány, épületek energia auditja

Megvalósíthatósági tanulmány, épületek energia auditja

Megvalósíthatósági tanulmány, energiaaudit elkészítése a Comfort Consulting Mérnöki Tanácsadó Kft által. A beruházás eredményeinek vizsgálata, a megvalósíthatósági tanulmány dokumentálása-, készítése különböző pályázatokhoz. A tanulmány tartalmazza az energetikai elemzést, a várható energiafelhasználást és annak költségeit.

Mérker 2007

Mérker 2007

A MÉRKER 2007 Zrt. 1991-ben alakult Egerben. Célul tűztük ki, hogy a magyar ipar számára kiváló minőségű, főként német és amerikai mérés- és irányítástechnikai termékeket kínáljunk különböző mérési feladatok megoldására. Ma már több mint 1200 partnerrel - köztük nagyvállalatokkal - dolgozunk együtt itthon és külföldön. A Kelet-Magyarországi régióban elért sikerek után az ország nyugati részére is kiterjesztettük tevékenységünket. Megnyitottuk budapesti telephelyünket a Fűrész utcában, ahol 6500 négyzetméteres raktáráruház áll az ügyfelek rendelkezésére, majd megnyitottuk siófoki irodánkat is. A 2008 tavaszán Egerben létesített 2500 négyzetméteres iroda- és raktáráruház, valamint a 4000 négyzetméter alapterületű, kábelek tárolására alkalmas telephely szintén kimagasló színvonalú kiszolgálást nyújt partnereink részére. Szegedi irodánkat 2009 februárjában nyitottuk meg.

Nagy István Attila

Nagy István Attila

Az Energetikai Tanúsítvány kiállítása kötelező minden 2009.01.01. napját követően megindított használatbavételi engedélyezési eljáráshoz. 2012.01.01. napjától szintén szükséges lesz minden ingatlan adásvétel, és 1 évet meghaladó bérbeadás lebonyolításához.

Tanúsítvány készítő mérnök Rimán Imre

Tanúsítvány készítő mérnök Rimán Imre

Mit kell megvizsgálnunk a helyszíni szemlekor? Fel kell mérnünk az építmény energetikailag releváns szerkezeteit és az alaprajzot. Megnézzük a falazatok, födémek anyagát és vastagságát, a gépészeti (fűtési-, hűtési-, meleg víz- készítési) rendszereket. Társasházi lakásoknál ez 30-45 percet vesz igénybe. Hogyan készül az energetikai tanúsítvány? Az építészeti tervek vagy a felmért adatok alapján készül el a számítás a 7/2006 TNM rendelet algoritmusa szerint. A számítások meglehetősen bonyolultak, de alapvetően az határozza meg a végeredményt, hogy milyen a lehűlő felületek kiterjedése, hőszigetelése, és az épületgépészeti rendszerek hatásfoka. Ki készíthet tanúsítványt? Megfelelő szakirányú mérnök végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező magánszemély, aki épületenergetikai tanúsítói jogosultsági vizsgát tett. Az energetikai tanúsítók névjegyzékbe vételezik magukat, ami történhet a Magyar Építész Kamaránál, vagy a Magyar Mérnöki Kamaránál. Csak a névjegyzékbe felvett mérnökök végezhetnek tanúsítói tevékenységet.

Tuti menü