Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mérnök - Mérnökiroda képes leírás - Mérnök.tlap.hu
részletek »

Mérnök - Mérnökiroda - Mérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mernok.tlap.hu » Mérnök - Mérnökiroda
Keresés
Találatok száma - 29 db
3 Eng

3 Eng

A 3 Eng Mérnöki Iroda Kft. 2008. októberében alakult. Cégünk teljes egészében magyar magánszemély birtokában van. A vállalkozás vezetője és munkatársai több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek, melyeket nagy múltú multinacionális vállalatoknál szereztek. Az ügyvezetés és a műszakiak meghatározó része a MONDI Szolnok Zrt.-ből vált ki, akik a projekt management területén több mint 10 éves szakmai és vezetési tapasztalattal rendelkeznek. Célunk, hogy tevékenységünket vevőink megelégedettségére folytathassuk, valamint hogy a mi és partnereink sikerei hozzájáruljanak a fejlett műszaki- és gazdasági környezet és kultúra terjedéséhez és további fejlődéséhez.

Ádám Dénes erdészeti szakértő

Ádám Dénes erdészeti szakértő

Erdeink adás-vétele jelenleg az adó és a vevő alkujától függ. Általában egyik fél sem veszi figyelembe az erdő valódi értékét. Az erdő valódi értékét mind a termőtalaj, mind a rajt lévő faállomány befolyásolja. A talaj értékét a talaj hosszú távú fatermelési képességével tudjuk leírni. A faállomány értéke pedig a kortól függően változik. Fiatal erdőkben nincs számottevő értékesíthető faanyag, így az érték a faállomány előállításának költségétől függ. Idősebb erdők esetén az érték a kitermelhető választékok hozamai és a rárakódott költségek különbségével képezhető.

Axis

Axis

Az AXIS Mérnöki és Gazdasági Tanácsadó Kft. fő tevékenysége folyadékgyűrűs vákuumszivattyúk (vízgyűrűs vákuumszivattyú) és kompresszorok, száraz vákuumszivattyúk, fúvók (oldalcsatornás fúvó /légkompresszor, légsűrítő/, roots fúvó, centrifugál fúvó, légkefe / légkés, központi vákuumrendszerek) ill. vákuumos szennyvízelvezető rendszerek forgalmazása, valamint vákuumrendszerek területén szaktanácsadás és tervezés. Forgalmazunk továbbá lég- és olajszűrőket, szeparátorokat kompresszorok és vákuumszivattyúk karbantartásához.

Belsőépítész Budapesten - országosan

Belsőépítész Budapesten - országosan

Az építész tervező egységet teremt - ezért fontos, hogy képes legyen egyszerre látni egy építész és egy belsőépítész szemével. Munkáim során - amelyek Budapest mellett több nagyvárosban, például Londonban, Bécsben és Sydneyben is láthatóak - mindig arra törekszem, hogy összhangba hozzam a természetes és az épített környezetet egymással mindvégig szem előtt tartva az építészet, a belsőépítészet, valamint a kert- és tájtervezés szempontjait. A végeredmény ezáltal képes kiemelkedni az átlagból. Hívjon bizalommal.

Biró Statika Kft

Biró Statika Kft

Mérnöki Iroda egyaránt foglalkozik lakóházak, ipari- és mezőgazdasági épületek statikai tervezésével, áttervezésével, rekonstrukciókkal, valamint épületek kivitelezésének felelős műszaki vezetésével. A Mérnöki Iroda szoros kapcsolatban van építész, épületgépész valamint belső építész, szerkesztő kollégákkal, ezért bármilyen építési munka komplex vagy résztervezése ügyében közvetlenül lehet hozzá fordulni. Mérnöki Iroda vállalja ipar- mezőgazdasági épületek és lakó- vagy családi házak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését, legyen az acél, vasbeton, vagy fa szerkezetből.

Chemplex

Chemplex

A Chemplex Kft-t több éve együttműködő gépészmérnökök alakították azzal a céllal, hogy szaktudásukat és iparági ismereteiket minél hatékonyabban tudják partnereik és saját szolgálatukba állítani. A számos sikeresen elvégzett feladat és az elégedett partnerkör igazolja elképzeléseink helyességét. Motivációnk töretlen, minden feladat, amivel megbíznak bennünket újabb kihívás, melynek örömmel látunk neki. Vezértevékenységeink.

Csigaterv Építész Stúdió

Csigaterv Építész Stúdió

Családi házak, társasházak építészeti tervezése, engedélyeztetése. Fő tevékenységeink: -családi házak -társasházak -középületek tervezése, engedélyeztetése -meglévő épületek átalakítása, bővítése -tetőtérbeépítések -épület felmérés -kiviteli tervek készítése -építészeti tanácsadás -tervezői művezetés Rövid határidővel, mérsékelt áron, egy összeszokott csapattal állunk szíves rendelkezésére.

Energiatanúsító mérnök Bp XIV.ker

Energiatanúsító mérnök Bp XIV.ker

Nálunk rendelhetsz Energia Tanúsítványt ON-LINE és tájékozódhatsz a jogszabályi háttéről. Az energetikai tanúsítvány (lakás-zöldkártya vagy más néven energetikai zöldkártya) az ingatlanok elválaszthatatlan része az adás-vételnél vagy bérleti szerződéseknél. Segítséget adunk mindenki számára, aki az energetikai tanúsítvány fogalmával találkozik. Elkészítjük panelházak, családi házak vagy társasházak, irodaházak épületenergetikai tanúsítványának kiállítását, valamint kérheti tanácsunkat, javaslatunkat. Ha feliratkozik hírlevél-listánkra, ingyenes tájékoztatást kaphat.

Enviroinvest Zrt.

Enviroinvest Zrt.

Az Enviroinvest Zrt. a környezetvédelmi tanácsadás területén széles körben, sokéves tapasztalattal vállalja megbízói számára az alábbi mérnöki feladatokat: építési tervdokumentáció környezetvédelmi tervfejezet készítése, Az építéshatósági engedélyezések (pl. építési, használatbavételi, rendeltetés-változtatási, fennmaradási engedélyek) során és működési engedélyek kérelmezésekor a dokumentációnak környezetvédelmi tervfejezetet tartalmaznia kell. Az Enviroinvest Zrt.-nél megfelelő képesítéssel és tapasztalattal rendelkező szakembereink vállalják az építési tervdokumentáció környezetvédelmi tervfejezetek elkészítését, a helyszíni és hatósági egyeztetések lebonyolítását is.

Hirdetés
Földmérés, geodézia, BÁCSI és Társa Mérnökiroda, Földmérő és Szolgáltató Kft.

Földmérés, geodézia, BÁCSI és Társa Mérnökiroda, Földmérő és Szolgáltató Kft.

Földmérés, geodézia: telekhatár kitűzés, változási vázrajz készítés (telekmegosztás, egyesítés, határrendezés, épületfeltüntetés, szolgalmi jog bejegyzés, vezetékjog bejegyzés), telekalakítás lebonyolítása, különböző geodéziai felmérések, szakértői feladatok teljesítése, kitűzések. A földmérés terepi munkáihoz modern geodéziai műszerekkel rendelkezünk.

Green-Con

Green-Con

A Green-Con Környezetgazdálkodási és Befektetési Kft. 2005. július 1-jén, átalakulással jött létre az 1992-ben alapított Perényi és Társa Bt. jogutódjaként. Társaságunk, illetve jogelődje több mint tíz éves gyakorlattal rendelkezik a környezetvédelem területén. Munkatársaink elsősorban komplex környezetgazdálkodási szakértői feladatokra, környezetvédelmi auditálásra és környezetvédelmi válságmenedzselésre szakosodtak. Számos egyéb terület mellett kiemelkedő gyakorlattal rendelkezünk az olajipar, a vegyipar, a mezőgazdaság és élelmiszer-termelés, valamint a közúti tömegközlekedés környezeti problémáinak kezelésében.

Havas Szakértő

Havas Szakértő

Műszaki vagyonértékelés, ingatlanforgalmi értékelés, műszaki berendezések értékének megállapítása, valamint épületenergetikai tanúsítvány készítése, energetikai vizsgálat, auditálás professzionális szinten, gyors és magasan kvalifikált, több évtizedes szakmai háttérrel rendelkező szakértői csapattal! A Havas Szakértői Iroda Kft. a gazdaság ( ipar, mezőgazdaság, szolgáltatások ) számos területén végzett komplex munkák során szerzett referenciával rendelkező, minőségi és megbízható szolgáltatást nyújtó cég. A tevékenységet felsőfokú végzettséggel rendelkező munkatársaink végzik, a munkát igazságügyi szakértői jogosultsággal rendelkező vezető irányítja. A szakmai színvonal biztosítása érdekében munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt.

Horváth Mérnökiroda

Horváth Mérnökiroda

Célunk és feladatunk, hogy mindezt a vállalatok igényei szerint felhasználva szolgáljuk megbízó vállalataink piaci biztonságát, fejlődését és üzleti pozicióinak erősödését. Cégünk mögött áll: Több, mint negyven éves mérnöki tapasztalat. Több, mint húsz éves közigazgatási irányítási és szervezési gyakorlat.

Inter Bau Plan mérnöki - szakértői iroda

Inter Bau Plan mérnöki - szakértői iroda

Az 1990-ben alakult Inter-Bau-Plan Mérnöki Iroda tevékenységei az alábbiak: tervezés, tervellenőrzés, szakértés, diagnosztika, tartószerkezeti minőségbiztosítás, katasztrófa vizsgálat és kármentesítés. A társaság célja, az építőipar tervezési - szakértési területén magas műszaki színvonalú és gazdaságosan megvalósítható szellemi alkotások létrehozása, melynek főmottói: a minőség, a precizitás, a gazdaságosság, valamint az időtállóság.

Környezetvédelmi mérnök

Környezetvédelmi mérnök

Jelentős környezetterhelést okozó vagy jelentős környezetszennyezést okozható tevékenységek végzésé előtt környezetvédelmi engedélyeztetést szükséges lefolytatni. Az alábbi eljárások lefolytatása válhat szükségessé: előzetes vizsgálat, előzetes konzultáció, környezeti hatásvizsgálati eljárás, egységes környezethasználati engedélyezési eljárás. Környezetvédelmi mérnök és szakértők aktívan részt vesznek az eljárásban, így segítve az engedély minél előbbi kiadását és a végezni kívánt tevékenység végzésének megkezdését. A környezetvédelmi mérnök nélkülözhetetlen az engedély megszerzése során.

Kp-Vill

Kp-Vill

A KP-VILL Tervező és Szolgáltató Bt (KP-VILL Bt) 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy épületvillamos-sági tervezéseket és a beruházások elektromos részének lebonyolítási szolgáltatásait biztosítsa a Megrendelők elvárásai szerint. Mottónk: Megrendelő elképzeléseit a tervekben megjeleníteni, illetve a kivitelezés során azok megvalósításának minőségét megkövetelni úgy, hogy Megrendelő tevékenységünkkel maximálisan elégedett legyen.

Mérnöki és statikai iroda Gödöllő

Mérnöki és statikai iroda Gödöllő

Nagy András okl.építész - és építőmérnök , statikus szakértő és Takácsné Sántha Gabriella okl. építőmérnök 1994-től dolgoznak az építőipari tervezésben. Irodánk építészeti, statikai, valamint generáltervezéssel foglalkozik. Tervezési munkáink között szerepel családi házak, nyaralók, társasházak tervezése, üzlethelyiségek, irodák kialakítása, középületek tervezése (iskola, óvoda, panzió stb.), valamint meglévő lakások és épületek akár teljes részletességű felmérése, statikai vizsgálata, és átalakítása. A tervezési feladatok sorában készítünk vázlatterveket, statikai szakvéleményeket, az épületek, műtárgyak engedélyezési és kiviteli tervdokumentációját.

Tuti menü