Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
További Cégek képes leírás - Mérnök.tlap.hu
részletek »

További Cégek - Mérnök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mernok.tlap.hu » További Cégek
Keresés
Találatok száma - 17 db
AB Energetika Info Bt.

AB Energetika Info Bt.

Ingatlan vásárlás előtt áll? Bérbe adná lakását? Akkor Önnek is szüksége van ingatlana energetikai tanúsítványára! Ha fontos, hogy jó besorolást kapjon az ingatlan piacon, vagy csak tisztában szeretne lenni az adott épület hiányosságaival, akkor a legjobb helyen jár! Rövidebb felmérésünket követően garantáltan tudni fogja, hogy mit kell módosítania az ingatlanban. Az energia tanúsítvány ára eltérő lehet családi házak, társasházi lakások esetében. A kiszabott díjakról és a tanúsítványról érdeklődjön weboldalunkon!

Alt Expert Kft.

Alt Expert Kft.

A Tanúsítunk oldal forgalmazója az Alt Expert Kft., csapatuk hőkamerás felvételeket és energetikai tanúsítvány készítéssel foglalkoznak. A hőkamemára felvételeik segítségével pontosan megállatpítható az épületek szigetelési porblémáit. Az Alt Expert Kft. kedvező árarok készít hőtérképet, megrendeléstől számított 24 órán belül elkészítik, valamint épületenergetikai minőségtanúsítást is készítenek. Az Alt Expert Kft. székhelye Diósdon a Homokbánya utcában található, de a tanusitunk.hu weboldalon online kapcsolat felvétel is lehetséges.

Atlas Innoglobe

Atlas Innoglobe

Fűtőolaj, dizelolaj, benzin, repülőbenzin és más a talajvízre veszélyes folyadékok tárolására szolgáló álló és fekvötartályok kilyukadásvédő bevonata, elektromos figyelőrendszerrel, a megfelelő ellenállósági vizsgálattal. Kilyukadásvédelem top a : A top a rendszer egy műgyanta alapú kilyukadásvédö szisztéma elektromos figyeléssel. A PCT szabadalomra bejelentett eljárás szerint a meglévö tartály belülről egy elektromos fóliabélelést kap. A kilyukadásvédö rétegek elektromos értékei egy riasztóműszerrel állandó megfigyelés alatt állnak. A külső vagy belső fal kilyukadása esetén az elktromos értékek megváltoznak és a riasztóműszer fény és hangjelzéssel (opció telefonhivás) azonnal riaszt.

Boór Attila

Boór Attila

A geodézia vagy földméréstan, a Föld alakjának és méreteinek meghatározásával, valamint a Föld felszínén levő természetes alakzatok és mesterséges objektumok alakjelző pontjainak meghatározásával foglalkozó tudomány. A geodézia görög eredetű szóösszetétel, szó szerinti fordítása: földosztás. Ez a fordítás azonban nem fedi az említett tevékenység fogalmát, így a földosztásnál tágabb értelemben használják világszerte. Ugyanez mondható el a gyakran használt földméréstan szavunkra is. A geodézia az élet sok területén nélkülözhetetlen; a földbirtok- és országhatárok, valamint az épületek alapjainak kitűzése, a térképek készítéséhez szükséges terepfelmérések elvégzése, de a földrajzi helymeghatározás és a navigáció is a földméréstan feladata. A geodézia és a térképészet rendkívül szorosan kapcsolódik egymáshoz, mivel a térkép nem más, mint a földmérők által meghatározott pontok helyzetének grafikus ábrázolása, esetenként kiegészítve a rendeltetésének megfelelő tematikus információkkal (turista-, autós-, topográfiai- stb. térképek).

Diósi Mérnöki Iroda

Diósi Mérnöki Iroda

Engedje meg, hogy ezúton bemutassuk geodéziai szolgáltató társaságunkat, a Diósi Mérnöki Iroda Kft.-t, mely 2007-ben alakult a korábban több társas- illetve egyéni vállalkozás keretén belül végzett tevékenységeink hatékonyabb, gyorsabb ellátása végett.

Enwib

Enwib

Cégünk folyamatosan fejlődő kisvállalkozás, melynek alapelve a megbízó érdekeinek és terveinek képviselete elsősorban a Közép Magyarországi Régióban, a hatóságoknál való engedélyeztetési eljárások koordinálása, adott esetben elvégzése. Ezen tevékenységet a mindenkori jogszabályok és mérnöki etika betartásával végezzük.

Építész tervező műszaki tervrajz és 3D elemek készítésével

Építész tervező műszaki tervrajz és 3D elemek készítésével

A 3D látványtervezés egyik nagy előnye, hogy a megrendelő számára kevésbé szemléletes műszaki tervrajztól eltérően konkrét képet ad a leendő vagy átépítendő lakóingatlanról. Mindegy, hogy hétvégi ház, többlakásos társasház, vagy egyszintes családi ház tervek kerülnek megvalósításra, szakértelmünk garanciát jelent a funkcionalitás, praktikum és esztétikum mesterhármasára a tervezett költségek átlépése nélkül. Válasszon innovatív megoldásokra nyitott, energiahatékonyságot szem előtt tartó építész tervezőt és gárdát!

Föld-Könyv

Föld-Könyv

Cégünk 1998-ban alakult meg, elégedett és állandó ügyfeleink száma évről-évre növekszik. Szakembereink felsőfokú földmérői és építőmérnöki végzettséggel, ingatlanrendezői jogosultsággal illetve felelős műszaki vezetői minősítéssel rendelkeznek, hosszú évek gyakorlatának köszönhetően jelentős földmérési-, mérnökgeodéziai tapasztalatokra szert téve. Az ipari geodéziától kezdve az ingatlanrendezésig a földmérés számos szakágával foglalkozunk. Célunk a gyors, hatékony, magas színvonalú munkavégzés, amelyet a modern geodéziai eszközparkunk, számítástechnikai felszereltségünk illetve a méréstől a szerkesztésig tartó egységes zártláncú digitális technológiánk alkalmazása biztosít.

Földmérés, telekalakítás

Földmérés, telekalakítás

Ingatlan nyilvántartást érintő feladatokat (épület bontás, feltüntetés, telek megosztás, rendezés, szabályozás, utca nyitás, házhely osztás, mezőgazdasági- , ipari területek kitűzése stb.) minden korlátozás nélkül végzünk. Az igényeknek megfelelően -akár a szükséges ügyintézést is átvállalva- ügyfeleinknek teljes szolgáltatást biztosítunk.

Hirdetés
Földmérési munkák

Földmérési munkák

A földmérés, vagy más néven geodézia a helymeghatározás tudománya. Művelői a földmérők, vagy más néven geodéták. A földmérés elsősorban a földfelszín, és az azon lévő természetes, vagy mesterséges "tereptárgyak" helyének, méreteinek meghatározásával, térképezésével foglalkozik, illetve a terveken szereplő létesítmények jellemző pontjainak a terepen történő kitűzése, megjelölése a feladata. A földmérés az ókori civilizációkkal együtt alakult ki. A nagy építkezések, az öntözőrendszerek magas szintű földmérés nélkül nem valósulhattak volna meg. A termőföld birtoklása a birtokhatárok kitűzését igényelte, de az adók kivetéséhez ekkor készítették az első "ingatlan-nyilvántartásokat" is.

Geocentrum

Geocentrum

Irodánk földmérési szolgáltatásaival egyaránt áll magánszemélyek, illetve cégek rendelkezésére. Tevékenységünk alapvetően Budapestre és környékére összpontosul, de a feladat jellegétől, volumenétől függően az egész országban vállalunk munkát.

Hungarorisk Kft. - Tanácsadás

Hungarorisk Kft. - Tanácsadás

Cégünk a Hungarorisk Kft. Budapest sok éves szakmai szakmai tapasztalattal rendelkezik felelősségbiztosítások és vagyonbiztosítások területén. Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a szerződéskötésben és a szerződések díjrendezettségének nyomon követésében, valamint kárrendezési eljárások során is. Foglalkozunk kifejezetten tervezői felelősségbiztosítással, mérnöki-tanácsadói biztosítással, felelős műszaki vezetők szakmai felelősségbiztosításával, és építés szerelés biztosítással is. Mi 6 különböző biztosítótársasággal állunk szerződésben, így kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. További információkért és ajánlatainkért keresse fel weboldalunkat!

Liziméter

Liziméter

Az ajánlott mérőberendezés és mérési módszer lehetővé teszi, hogy a veszélyes anyagokkal terhelt mérőhelyen a talajba épített beszivárgásmérők automatikusan és folyamatosan befogják a mérőtestek szintjéig beszivárgó anyagokat. A mérőeszköz a beszivárgott anyagokat tárolja, a mobil mintavételező mérőeszköz helyszínre érkezéséig. A mobil egység az egyes mérőtestekben összegyűlt anyagokat maradéktalanul kinyeri. Az egyes mérőtestek szintjéről kinyert vízminták akkreditált szaklaboratóriumba szállíthatók, és az előírt paraméterekre megvizsgálhatók, értékelhetők. A mérések rendszeresen megismételhetők. Az idősoros adatok változásai alapján a környezetkárosító anyagok környezetkárosító hatása felmérhető. A szennyeződés folyamata kiértékelhető.

Mérnök állások

Mérnök állások

Mérnökként tapasztalt a műszaki területeken? Szeretne előre lépni karrierjében? Akkor látogasson el weboldalunkra! Az Experis.hu összehozza a mérnök szakembereket a magyarországi és nemzetközi vállalatok legjobbjaival, hogy karrierjükben tovább léphessenek és a legtesthezállóbb pozíciót találják meg. Ismerjük a munkaerőpiacot, tudjuk mint jelent egy hiányszakma. Legyen még sikeresebb, találjon nagyobb kihívást, legyen szakmailag még jobb. Az Experis a ManpowerGroup tagjaként nem csak több évtizednyi tapasztalattal, hanem a több tucatnyi országra kiterjedő kapcsolatrendszerével járul hozzá az Ön sikeréhez. Keresse meg álommunkahelyét nálunk!

Mérnök-kereső

Mérnök-kereső

Kérjen ajánlatokat mérnököktől építkezéséhez. Egyszerre több ajánlatot is kiküldhet! Listánkban elsősorban építőmérnökök, építészmérnökök, gépészmérnökök és villamosmérnökök szerepelnek. Különböző feltételek alapján leválogathatja a keresőben a regisztrált mérnököket. Bár az oldal elsősorban az építőiparra koncentrál, listánkban más mérnökök is szerepelnek.

Mérnökállások a WORK24-en

Mérnökállások a WORK24-en

Álláskereső portálunk több, mint 20 kategóriában kínál állásokat álláskeresők részére. Kiemelten foglalkozunk a mérnök, IT, logisztika, minőségbiztosítás és LEAN/Kaizen - 6 Sigma területeivel. Legfőbb célunk, hogy partnercégeinket költséghatékony módon segítsük abban, hogy megfelelő partnereket találjanak állásajánlataikra.

Sövit Környezetvédelmi Kft.

Sövit Környezetvédelmi Kft.

A Sövit Környezetvédelmi Kft. vállalja Magyarország egész területén környezetvédelmi engedélykérelmek (egységes környezethasználati engedély, hulladékkezelési engedély, vízjogi engedély, stb.) elkészítését, bevallások összeállítását, környezetvédelmi mérések kivitelezését, valamint teljeskörű környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátását.

Tuti menü